política de cookies, pinche el enlace para mayor información.')?>

X

La seda va ser el fil conductor en el pavelló municipal de la Font de San Lluís en l’elecció de les Corts d’Honor 2018 i de les candidates a Fallera Major de València per al pròxim any. Una gala on es van acomiadar com a màximes representants de la festa fallera Clara María Parejo i Raquel Alario, Falleres Majors de València 2017, així com les seues respectives Corts d’Honor.

L’emoció va ser ben palés als seus discursos. La xicoteta Clara es va colpir de sentiment en agraïr a la seua familia el seu somni fet realitat este any. Un discurs en què va destacar la importància dels xiquets en les falles, en els casals, “on naix i creix l’essència de l’esperit faller, un referent de futur per a la festa”.
Complicitat amb les seues amigues de la cort infantil, a les quals va dedicar unes tendres paraules: “sense elles i sense les seues families res haguera sigut igual”, va dir Clara. Una connexió que també quedà evident amb Raquel Alario, a qui va acompañar de la mà en el seu discurs, “eixa mà que tantes vegades m’has donat donat al llarg d’este any”.

I arribà el moment de Raquel Alario, qui emocionada tingué paraules especials per a les seues companyes en este exercici: “afortunada la festa i afortunada jo per haver tingut al meu costat a dotze grans dones. Intel-ligents, enèrgiques i de gran cor que varen eixir de les seues comissions per a entregar-se en cos i ànima a València”. Per a la seua familia va tindre l’agraïment “per decidir viure este somni amb mi, fer d’este any el vostre, i estar al meu costat perquè mai perdera el somriure”. I per ‘ultim, a Clara, “mai deixaré de donar-li les gràcies a la vida per haver-me unit a tú. Gràcies per alegrar-me cada dia amb el teu dolç somriure”.

La nit va finalitzar amb el moment més esperat, els noms de les 26 triades per a representar en el 2018 la festa de les Falles. Les noves Corts d’Honor 2018 van quedar configurades de la següent manera, a pocs dies de conèixer els noms de les Falleres Majors de València per al pròxim exercici faller. Des de el Museu de la Seda de València, enhorabona a totes, i a la Junta Central Fallera per una nit on la seda, com sempre tan nugada a la nostra festa, va ser especialment protagonista.

Cort d’Honor Infantil 2018: Alba Miquel Molina, Marta Estornell De la Viña, Nekal Martínez Rubio, Vega Calvo Caparrós, Marina Giménez Amaro, Daniela Gómez De los Ángeles, Daniela Esteve Bueno, Blanca Casabán Pérez, Aitana Gómez González, Aitana Piquero Llorens, Lola Palanca Soriano, María Querol Ruiz, Paula Miquel Julià.

Cort d’Honor 2018: Noelia Ibáñez Castro, María Urios Martí, Alicia Andrés Salguero, Estefanía Mestre Garrido, Meritxell Soler Costa, Silvia Vicent Cifuentes, Lucía Villalba Morales, Marta Sobrino Martínez, Lucía Serrano Morales, Marta Sahuquillo Sáez, Mireia Bazaga Veintimilla, María del Rocío Gil Uncio, Laura Fabra Tapia.